Εταιρεία

Η SUXESS είναι ένας επαγγελματικός οργανισμός και αποτελείται από έμπειρους νομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους, λογιστές και σύμβουλους διοίκησης.  Χάρις στην πολύχρονη πείρα μας,  παρέχουμε στους πελάτες μας μια πλήρη σειρά επαγγελματικών υπηρεσιών, διατηρώντας την ευελιξία και αποδίδοντας την προσοχή που απαιτείται ούτως ώστε να επικεντρωνόμαστε πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η έδρα μας βρίσκεται στο επιχειρηματικό και οικονομικό κέντρο της Λεμεσού, την εμπορική πρωτεύουσα της Κύπρου και έδρα πολλών διεθνών εταιρειών. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για τον επαγγελματισμό, την εχεμύθεια και την προσφορά υπηρεσιών σε εταιρείες και ιδιώτες. 

Η Εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες διεθνούς φορολογικού προγραμματισμού, συστάσεως εταιρειών και άλλων νομικών μορφών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καθώς και υπηρεσιών αντιπροσώπευσης και διαχείρισης.  Η Εταιρεία μας για να παρέχει ολοκληρωμένες και διεθνούς επιπέδου υπηρεσίες έχει συμμετάσχει σε διεθνείς εκθέσεις καθώς και εμπορικές αποστολές και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών από ορκωτούς λογιστές, δικηγόρους, τραπεζίτες και συμβούλους επιχειρήσεων διεθνώς.
Αδειοδοτημένη από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο με Αρ. Αδείας 1318
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine